[Advanced Search]

Continue
Advanced Search
* Query:
  Categories:
  Rated:
  Phone Number:
Search Results for "oil in wintwer"
There were 2993 articles found for your query: (Page 7 of 150)     «« | Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Next | »»
  1. 835458 200835458 200 [Article]
    Question: I have one of these tool kits. I want another. I can't find one anywhere. Where can I get one ? Answer: Via my email I advised you to call customer service to see

  2. Kawasaki 19.2 v cordless drill wires came outKawasaki 19.2 v cordless drill wires came out [Article]
    ...ess drill which has been excellent for me, however this week fell on the floor and the handle broke in 2; there are 3 wires that came out of a black conne

  3. MasterGrip Rotary Tool ITM / ART. 119645MasterGrip Rotary Tool ITM / ART. 119645 [Article]
    Question I just started using this tool and noticed that the top two threads on the pistol grip are stripped. I cannot lock any tool in the collet as the nut will not lock properly. Can I ch

  4. CHARGER BURNEDCHARGER BURNED [Article]
    ...rdless Battery charger that burned with the battery- 21.6v, i wanted to replace it and, while I was investigating I notice they have a recall, can you pleas

  5. Replacement PartReplacement Part [Article]
    Question: Hi Carl, i am in need to replace a 13/16 and 7/8 flip socket that was lost. Can you please provide me with the cost and order information for me to replace the part that was lost.

  6. Kawasaki Brute Force 27-gal. air compressorKawasaki Brute Force 27-gal. air compressor [Article]
    ...27 gal air compressor, Model #841844S and it did not come with an owner's manual. I have tried to find a download on the internet and th

  7. 7.2 battery replacement7.2 battery replacement [Article]
    Question: Hi Carl, I have an old set of Jigsaw model 802 S72, Finishing Sander model 801 S72 and a 3/8" Drill model 798 S72. All @ 7.2v. They all came with Charger model 2820 C72 @7.2/1.5.

  8. Missing partsMissing parts [Article]
    Question: Hi I purchased a Kawasaki 27 gallon brute force air compressor and when I opened the box only the compressor and the side hose mounts where there. How can I get directions wheels

  9. Missing partsMissing parts [Article]
    Question: Hi we purchased a model 836668 trades pro air tool set and was wondering if you could send me the pieces Answer: Your inquiry has been answered via my email.

  10. can't find batterycan't find battery [Article]
    Question: Need 840156 14.4V battery can't find a store in Canada that can help me Thanks Answer: Via my email I advised you to call customer service. Were they able to

  11. Manual for Mastergrip Laser Distance MeterManual for Mastergrip Laser Distance Meter [Article]
    Question: Do you know how I can find this manual on-line? Tool purchased at Costco. Answer: Thanks for letting me know that the manual I sent via my email was helpful.

  12. Battery reconditioningBattery reconditioning [Article]
    Question: I have a Kawasaki cordless drill, model 691234. Neither of its batteries will recharge; they absorb enough charge to run the drill for only a few seconds. The red light on the char

  13. Alltrade 150020 mini bladesAlltrade 150020 mini blades [Article]
    Question: I know you don't manufacture the Alltrade 150020 mini utility knife, but will the blades for your other mini utility knives fit into my Alltrade 150020 knife? . April Miller Cripli

  14. Kawasaki power packs recallKawasaki power packs recall [Article]
    Question: I have a 19.2 power pack model691235 and need to know if it has been recalled. Had in storage and it will not hold charge Answer: This was answered via my email.

  15. Laser measureLaser measure [Article]
    Question: I have the Mastergrip Laser Measure and was wondering if there is a downloadable manual and also how to change from meters to feet. Thanks. Brad. Answer: A manual

  16. Snap-On 15gauge Angled Brad nailsSnap-On 15gauge Angled Brad nails [Article]
    Question: Help! I'm in Ottawa Ontario Canada. I purchased a Snap- On 15g brad nailer from Costco in 2016. I cannot find a source for the 15g angled brad nails for this Air Nailer Can you te

  17. Battery for Kawasaki 690075 DrillBattery for Kawasaki 690075 Drill [Article]
    ...Kawasaki 690075/3076022 drill? Thanks. Answer: This was answered via my email. Thanks for asking, Carl

  18. Pulley puller kitPulley puller kit [Article]
    Question: Yes I rented a pulley puller kit the 20 kit and I was just wondering which one do I use because I have a Ford Taurus 2007 3.1 and how do I use it Answer: Via my ema

  19. strap; wrenchstrap; wrench [Article]
    Question: I Have a large strap wrench purchased a few years ago from Ace hardware and the strap has broken ...can I get a new one...seems a shame to throw away the whole wrench...thanks, Jim

  20. Air plus air hammerAir plus air hammer [Article]
    Question: Air hammer stopped hammering, regardless of air pressure. Many years old, but this is really first use. Air comes out the front of tool continuesly, no hammer action. Opened up too

(Page 7 of 150)     «« | Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Next | »»

Knowledge Management Software by Interspire